Un club din Premier League, sancționat dur. ”Fair-play financiar”

Premier League Nottingham Forest Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Martie 2024, 17:22
Data actualizarii: Luni 18 Martie 2024, 17:21

Britanicii anunță faptul că Nottingham Forest a fost penalizată din cauza fair-play-ului financiar.

Potrivit The Sun, Nottingham Forest a încălcat regulile privind profitul și sustenabilitatea, fapt pentru care i-au fost reținute patru puncte în clasamentul Premier League.

Un club din Premier League, sancționat dur. ”Fair-play financiar”

”Conform regulamentului financiar fair-play, cluburile nu pot pierde mai mult de 105 milioane de lire sterline în trei sezoane”, notează sursa citată mai sus.

Nottingham Forest a coborât, astfel, pe locul 18 în clasament cu 21 puncte, după cele patru reținute. Clubul are șase victorii, șapte remize și 16 eșecuri după 29 de etape.

”În Championship, lui Nottingham nu i s-a permis să piardă mai mult de 61 de milioane de lire sterline pe an. De la promovare, clubul a aruncat banii pe 42 de jucători.

Echipa și-a doborât recordul de transferuri de trei ori pentru Taiwo Awoniyi, Morgan Gibbs-White și Ibrahim Sangare.

În cazul lor împotriva panoului independent, Nottingham a recunoscut încălcarea, dar a susținut că au încălcat regulile timp de doar două luni”, au mai scris cei de la The Sun.

Ce urmează pentru Nottingham Forest

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a scris pe rețelele social media faptul că Nottingham Forest ia în considerare să facă recurs după ce i-au fost reduse cele patru puncte. Decizia îi revine clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!