VIDEO Un ultim adio! Cu lacrimi în ochi, Jurgen Klopp a ținut un discurs emoționant în vestiarul lui Liverpool: reacția jucătorilor

Jurgen Klopp Liverpool Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 10:27
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 10:54

Jurgen Klopp și-a luat rămas-bun de la Liverpool, cu o victorie pe teren propriu în fața celor de la Wolverhampton, în ultima etapă din Premier League. 

Suporterii prezenţi pe Anfield şi-au luat la revedere tehnicianul neamț, iar după meci întregul stadion i-a cântat "You’ll Never Walk Alone". Clubul a organizat o ceremonie specială la despărţirea de Jurgen Klopp, de staff-ul acestuia şi de jucătorii care şi-au încheiat contractul cu echipa, Thiago Alcantara şi Joel Matip.

"Sunt în fărâme. Sunt foarte fericit de această atmosferă și de prezența voastră aici. Sunt fericit de noi. Este incredibil. Mulțumesc foarte mult", a spus, printre altele, Jurgen Klopp pentru LFC TV după meci.

Discurs emoționat în vestiar

După festivitatea care a avut loc pe Anfield Road, Jurgen Klopp a ținut un discurs emoționant și în vestiar, pentru jucători și staff. 

"Vă iubesc. Asta e tot ce pot să spun. D-abia aștept să văd cum vă veți dezvolta, care vor fi următorii pași. 

Am spus-o în această dimineață - oamenii care spun 'nu este suficient' (n.r. - cele șapte trofee câștigate), nu au nicio idee despre ce înseamnă fotbalul.

Am fi putut face mai bine în anumite momente? Da, mereu este posibil. Am făcut mai bine decât ne-am fi așteptat în mod obișnuit? Da, da. Pentru că durează să devii o echipă de top și așa ați devenit. 

Vreau doar să vă spun - vă iubesc. Este copleșitor, mulțumesc pentru acest drum. Sunt mândru de voi și de tot ce am trăit. Mulțumesc foarte mult", le-a spus Jurgen Klopp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!