VIDEO Pep Guardiola nu s-a mai abținut la conferință. A fost întrebat despre Jurgen Klopp, iar reacția sa a fost de milioane

Pep Guardiola Jurgen Klopp Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 07:14
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 07:38

În ziua în care Manchester City a devenit campioană pentru a patra oară consecutiv în Premier League, Jurgen Klopp și-a luat adio, oficial, de la Liveprool.

Rivalitatea dintre cei doi tehnicieni este una bine cunoscută, Manchester City și Liverpool fiind formațiile care s-au luptat pentru supremație în campionatul Angliei, în ultimele sezoane. 

În afara terenului, atât Jurgen Klopp, cât și Pep Guardiola au vorbit la superlativ unul despre celălalt, recunoscând că duelul dintre echipele pe care le-au antrenat i-a ajutat să devină antrenori și mai buni. 

Înaintea ultimei etape din Premier League, Jurgen Klopp a declarat că: "Pep este cel mai bun manager din lume, dacă ar fi fost oricare altul la club, nu ar fi câștigat patru titluri la rând".

Pep Guardiola, emoționat până la lacrimi

La conferința de presă susținută după triumful din Premier League, jurnaliștii l-au întrebat pe Pep Guardiola despre Jurgen Klopp, dezvăluindu-i și declarația pe care a făcut-o acesta, moment în care a avut o reacție de milioane. 

"Îmi va lipsi foarte mult. Jurgen a fost o parte importantă a vieții mele. M-a adus la un alt nivel ca manager. Cred că ne respectăm foarte mult unul pe altul, am sentimentul că va reveni. 

Vreau să-i mulțumesc pentru aceste cuvinte, dar știe că în spatele meu sunt multe lucruri pe care acest club mi le-a oferit. Altfel, singur, nu aș fi putut să fac asta. 

M-a ajutat în atât de multe momente. M-a ajutat cu echipa sa, a fost un adversar pe măsură. În multe momente, nu am descoperit variante în care să-i pedepsesc așa cum am făcut-o cu alte echipe. Este atât de dificil.

Îi urez tot binele lui Jurgen. Nu am văzut meciul său final, dar sper că a fost special, pentru că o merită", a declarat Pep Guardiola.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!