Un MIT a fost spulberat! Care e cel mai galagios stadion din Premier League! Rezultatul masuratorilor e surprinzator

Un MIT a fost spulberat! Care e cel mai galagios stadion din Premier League! Rezultatul masuratorilor e surprinzator

Intr-o etapa cu Liverpool - Chelsea, un meci fara miza prea mare a avut atmosfera mai incinsa pe stadion. 

Manchester United a avut cei mai galagiosi spectatori in aceasta etapa de Premier League! Chiar daca echipa era pe locul 10 inaintea partidei, Old Trafford a fost plin iar fanii fostei campioane si-au sustinut frenetic favoritii. De cateva etape se masoara nivelul de decibeli de pe fiecare stadion cu ajutorul unei aplicatii de telefon mobil.

Cu un stadion cu cea mai mare capacitate din Premier League, dar si cu cea mai mare medie de spectatori din campionatul intern, Manchester United conduce, cu 84 de decibeli atinsi la partida cu Crystal Palace, scor 1-0.

Ideea studiului, unul nestiintific, realizat de o asociatie de jurnalisti englezi, a pornit dupa ce Jose Mourinho i-a criticat pe fanii lui Chelsea pentru ca sunt prea tacuti in timpul partidelor de pe teren proporiu.

Derby-ul dintre Liverpool si Chelsea, unul in care cormoranii doreau sa-si ia revansa dupa sezonul trecut cand Mourinho i-a lasat fara titlu dupa 24 de ani, s-a clasat abia pe locul 6, cu un nivel de doar 77 de decibeli antinsi.

Pe locul doi in studiul jurnalistilor britanici s-a clasat surpriza Southampton, aflata si pe locul 2 in clasamentul din Premier League. Sfintii au atins 78 de decibeli. La meciul echipei lui Pantilimon contra lui Everton s-au inregistrat tot 78 de decibeli, la fel ca la partida dintre Tottenham si Stoke, desi echipa la care joaca Chiriches a fost mai mult huiduita de fani.

Topul decibelilor din Premier League:
Manchester United - Crystal Palace 84 decibeli
Southampton - Leicester 78
Sunderland - Everton 78
Tottenham - Stoke 78
West Brom - Newcastle 78
Liverpool - Chelsea 77
Swansea - Arsenal 76
QPR - Manchester City 76
Burnley - Hull 74
West Ham - Aston Villa 74

UNITED - LOCUL 7, IN AFARA EUROPEI, CEA MAI MARE MEDIE DE SPECTATORI!

Manchester United trece prin cea mai neagra perioada din ultimii 28 de ani, dar asta nu se simte [e Old Trafford. Fosta campioana conduce la media de asistenta din Premier League, cu o medie de 75.326 de spectatori si un total de 451.957 de spectatori in acest sezon! Pe locul doi e Arsenal, echipa cu cele mai scumpe bilete din Premier League, cu o medie de 59.976 de spectatori si un total de 299.881 de bilete vandute. Newcastle e pe locul 3, cu o medie de 50.643 de spectatori la partidele de pe teren proporiu.

Anul trecut, Manchester United a avut cea mai mare medie de spectatori, desi a terminat pe locul 7 si a ratat participarea in cupele europene. fosta echipa a lui Ferguson s-a clasat pe locul 2 in Europa, in spatele Borussie Dortmund. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies