Fotbalul plange din nou! Dupa decizia lui Ferguson, David Beckham a anuntat ca se RETRAGE! Cariera uriasa care se incheie dupa 20 de ani:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Mai 2013, 21:55

►"Bataia Maxima" cu Morosanu, Atodiresei, Ciobanu si Benny, sambata 22:00 IN DIRECT de la Craiova, la Sport.ro si Voyo.ro!

David Beckham se retrage din fotbal!

Englezii de la Daily Mail scriau astazi ca Beckham isi va anunta curand decizia, urmand sa incheie astfel o cariera inceputa in urma cu doua decenii la Manchester United. El a strans 115 de selectii in nationala Angliei si a castigat titlul de campion in 4 tari diferite, singurul britanic ce a reusit o asemenea performanta.

Cei de la Daily Mail scriu ca Beckham a refuzat oferta celor de la PSG, cei care doresc prelungirea pe un an a contractului cu jucatorul de 38 de ani. Beckham a jucat deja ultimul meci din cariera, cel in care si-a ajutat echipa, PSG, sa castige primul titlu dupa 19 ani

Englezii de la Sky Sports confirma retragerea lui David Beckham, scriind ca Beckham a ales sa o ia pe urmele lui Sir Alex Ferguson, omul care l-a trimis pe teren prima data pe 7 decembrie 1994

"Sunt recunoscator fata de PSG pentru ca mi-au dat oportunitatea sa continui dar simt ca acum e momentul sa imi inchei cariera, jucand la cel mai inalt nivel.

Daca mi-ati fi spus cand eram copil ca voi juca si voi castiga trofee cu Manchester United, ca voi fi capitanul nationalei si voi juca de mai bine de 100 de ori cu mandrie pentru tara mea si voi face parte din cel mai mari cluburi din lume, as fi spus ca e doar o fantezie. Sunt foarte norocos ca mi-am realizat aceste vise" a declarat Beckham.

David Beckham a jucat 534 de meciuri in primele ligi pe unde a jucat de-a lungul carierei, marcand sau pasand decisiv la 242 de goluri

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ludovic Orban promite noi măsuri de relaxare de pe 15 iunie: „Să se bucure de mare, de plajă”
BRAT