Topul celor mai BOGATI sportivi britanici! Cine este jucatorul cu cei mai multi bani din Premier League si la cat a ajuns averea lui Beckham:

David Beckham averi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2013, 15:13
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2013, 15:13

►Mai mult decat un joc: BENFICA - FENER, pe viata si pe moarte! Joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

David Beckham conduce topul celor mai bine platiti sportivi din Marea Britanie, intr-o analiza oferita astazi de publicatia Sunday Times.

Averea lui Beckham a ajuns la 180 de milioane de euro, fara a fi considerata si averea sotiei sale (40 milioane de euro), insa fotbalistul englez este foarte departe de cel mai bine platit sportiv din toate timpurile, Tiger Woods (600 milioane de euro).

Clasamentul celor mai bogati jucatori din Premier League este condus de Wayne Rooney, cu o avere de 55 de milioane de euro, urmat de Rio Ferdinand (45 milioane de euro) si Michael Owen (42 milioane de euro).

In topul celor mai bine platiti piloti de F1 din Marea Britanie, lider ramane Eddie Irwine (85 milioane de euro), urmat de Lewis Hamilton (65 milioane de euro) si Jenson Button (60 milioane de euro).

Cel mai bogat boxer britanic este Lenox Lewis (150 milioane de euro), iar cel mai bogat jucator de tenis - Andy Murray (35 milioane de euro).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!