Ultima LOVITURA a lui Alex Ferguson la United! De la Cristiano Ronaldo fanii nu au mai vazut asa ceva! VIDEO Ce poate MAGICIANUL care vine la campioana Angliei:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Mai 2013, 16:29

	Ultima LOVITURA a lui Alex Ferguson la United! De la Cristiano Ronaldo fanii nu au mai vazut asa ceva! VIDEO Ce poate MAGICIANUL care vine la campioana Angliei:

El este ultimul jucator cumparat de Alex Ferguson la Manchester United!

Wilfried Zaha este jucatorul care e gata sa faca senzatie la Manchester United din sezonul viitor! Cumparat in iarna trecuta, Zaha va ramane in istorie ca ultimul transfer facut de Alex Ferguson la Man United. Tnarul de 20 de ani care va evolua alaturi de Crytal Palace in finala play-off-ului pentru Premier League pe 27 mai impotriva celor de la Watford a fost cumparat cu 15 milioane de lire.

"Imi pare foarte rau, este cu adevarat sfarsitul unei ere" a declarat managerul lui Crystal Palace, Ian Holloway, despre plecarea lui Ferguson de la Man United. "Pentru Wilf imi pare rau de asemenea pentru ca sunt sigur ca ar fi dorit sa joace 1-2 sezoane cu el. Cel mai bun manager pe care l-am prins eu in viata mea s-a oprit dintr-o data. Am vorbit cu Wilf si sunt sigur ca dupa ce se liniste-te, vor lua legatura. Voi mai vorbi cu el.

El va ramane in istorie ca ultima achizitie a lui Alex Ferguson - nu e una deloc rea"

Canalul de Youtube al federatiei engleze de fotbal a postat un clip cu Zaha in care tanarul jucator englez arata ce poate. Fanii "diavolilor" isi vor aduce aminte cu siguranta aminte de driblingurile lui Ronaldo din perioada in care portughezul evolua pentru Man United. Ramane de vazut cum va fi folosit de David Moyes, noul manager al lui United

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT