Manchester United Angel Di Maria Old Trafford Anglia

"Uitati de vechiul Manchester United!" Transformarea anuntata pe Old Trafford de unul dintre super transferurile sezonului

Infrangerea din etapa trecuta cu Southampton nu a stricat atmosfera la Manchester United, care era neinvinsa in Anglia din luna noiembrie a anului trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 18:33
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 22:52

Angel Di Maria, unul dintre marile transferuri facute de van Gaal pe Old Trafford in acest sezon anunta ca clubul incearca sa se transforme si le cere fanilor sa uite de echipa din era Ferguson.

"Puteti vedea cat de mult am crescut de la startul acestui sezon si pana acum. Nu am fost atat de buni la inceput, nu jucam prea bine, in stilul vechi al lui Manchester United. Dar acum jucam ceva nou. Avem propriul stil, avem un manager nou si muncim din greu sa ne asiguram ca o ducem pe United acolo unde ii este locul."

"Ne concentram sa crestem ca echipa, muncim din greu sa adunam cat mai multe puncte posibile. Stim cu totii cat de dificila este Premier League, dar trebuie sa ne atingem obiectivele: Champions League, FA Cup si o clasare cat mai buna in campionat - asta ne intereseaza", a declarat Di Maria pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Modifică setările cookies