"Tunarii" s-au bombardat intre ei! Bataie intre Adebayor si Bendtner!

VEZI BATAIA DIN MECIUL TOTTENHAM 5 - 1 ARSENAL
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Ianuarie 2008, 13:31
Data actualizarii: Miercuri 23 Ianuarie 2008, 13:31

Arsene Wenger a inteles ieri seara ce inseamna sa ai jucatori tineri. Daca pana acum au fost pe val si au castigat aproape toate meciurile, Tottenham i-a facut pe tunari sa isi piarda cumpatul.La scorul de 4-1 pentru Tottenham,  Emmanuel Adebayor si Nicklas Bendtner, s-au luat la bataie. "Neintelegerea" a fost oprita de capitanul lui Arsenal, William Gallas si arbitrul Howard Webb.

"Nu stiu exact ce s-a intamplat. Cred ca toata lumea era dezamagita de meci. A fost foarte dificil de acceptat. Au fost foarte nervosi. Ei stiu ca au gresit si poate ca va trebui sa discute cu Wenger pentru a-i explica situatia. Sunt tineri si si-au pierdut calmul", a afirmat Gallas.

Wenger a declarat ca nu a vazut incidentul, in urma caruia atacantul danez a avut nevoie de ingrijiri la nas, deoarece incepuse sa sangereze. "Nu stiu nimic, nu stiu despre ce vorbiti", a afirmat Wenger.
In timpul meciului, Bendtner a marcat un gol in propria poarta la scorul de 1-0 pentru Tottenham, iar bataia cu Adebayor nu a rezolvat nimic. Arsenal a mai primit un gol in minutul 90 de la Malbranque.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!