Anglia

Tuchel nu se joacă! Ce decizie a luat cu privire la Romelu Lukaku pentru derby-ul cu Liverpool

Tensiunile la distanță dintre Romelu Lukaku și Thomas Tuchel continuă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 12:59
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 13:09

Situația tensionată dintre cei doi a început după interviul acordat de starul belgian pentru Sky Sports Italia, interviu în cadrul căruia a dezvăluit că nu s-a acomodat la Chelsea și că regretă transferul în capitala Angliei.

Tehnicianul campioanei Europei nu a întârziat să ofere o replică pentru afirmațiile făcute de Lukaku.   

"Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să își exprime afecțiunea față de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă. 

Dacă e ceva, vom discuta în spatele ușilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. 

Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declarație care să îmi fi plăcut, normal", a declarat Thomas Tuchel potrivit The Guardian.

Lukaku, exclus din lot pentru meciul cu Liverpool?

The Athletic a publicat un articol prin intermediul căruia a dezvăluit că Romelu Lukaku nu va face parte din lotul pentru derby-ul cu Liverpool, din etapa a 21-a din Premier League.

Partida este una decisivă pentru a rămâne în cursa pentru titlu, formația care va pierde rămânând cu șanse mici de a mai spera la primul loc, ocupat în prezent de Manchester City, cu 53 de puncte.

Chelsea se află pe poziția secundă, cu 42 de puncte, urmată de Liverpool, cu 41 de puncte.       

Modifică setările cookies