Transferul de 150 de milioane de euro al lui Bale la United a devenit POSIBIL! Ce jucator vor galacticii in locul galezului:

Transferul de 150 de milioane de euro al lui Bale la United a devenit POSIBIL! Ce jucator vor galacticii in locul galezului:

Manchester United forteaza cel mai scump transfer din istorie, prin aducerea lui Gareth Bale pe Old Trafford. Azi a aparut si motivul pentru care galezul ar pleca de la Real. 

Pare greu de crezut, dar sunt sanse ca Real Madrid sa-l vanda pe Bale la 2 ani de la transferul istoric de la Totteham.

Pana acum o asemenea mutare parea SF, chiar daca United e hotarata sa ofere 150 de milioane de euro pentru transferul urmasului lui Giggs pe Old Trafford.

Chiar si Florentino Perez a negat o asemenea mutare, dar astazi presa din Spania avanseaza o ipoteza plauzibila.

Real Madrid ar fi gata sa-l vanda pe Bale la United pentru 150 de milioane de euro, insa doar daca il vor convinge pe Reus sa vina de la Borussia Dortmund.

Starul german ar costa mult mai putin, pana in 50 de milioane de euro, ceea ce ar insemna un profit de 100 de milioane de euro pentru galactici.

United si Real Madrid au mai facut in vara o afacere similara. Di Maria a plecat la Manchester pentru 75 de milioane de euro, iar Real l-a transferat pe James Rodriguez de la Monaco pentru o suma asemanatoare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies