Tottenham Barcelona Franck kessie Anglia

Tottenham a pus ochii pe jucătorul Barcelonei și e gata să îl transfere 

Gruparea engleză are planuri mari pe piața transferurilor în această perioadă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 12:55
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 12:57

Tottenham a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni prin prisma interesului cluburilor de top din Europa pentru Harry Kane. Englezii nu sunt dispuși să renunțe la fotbalist pe o sumă mai mică de 100 de milioane de euro, cu echipe precum Real Madrid sau Bayern Munchen aflate pe urmele sale. 

Conducerea lui Spurs caută să se miște însă și la capitolul sosiri, iar în acest sens, au făcut până acum cinci transferuri, dar nu se opresc aici. Englezii au pus ochii pe un jucător de la FC Barcelona pe care catalanii ar fi dispuși să îl vândă după doar un sezon petrecut pe Camp Nou. 

Tottenham vrea să transfere de la FC Barcelona

Conform The Times, citați de sport.es, Tottenham a pus ochii pe Franck Kessie, mijlocașul transferat gratis de catalani în vara anului trecut. Fotbalistul nu va avea prim-planul în echipa lui Xavi Hernandez, astfel că oficialii clubului ar fi dispuși să îl vândă. 

Kessie se află și pe lista lui Juventus, care a propus Barcelonei un împrumut cu opțiune de cumpărare, în cazul în care s-ar califica în UEFA Champions League. Catalanii vor însă să îl vândă pe fotbalist, care nu și-ar dori să se întoarcă în Italia. Tottenham are încredere în calitățile lui Franck Kessie, văzând această variantă ca o oportunitate pe piața transferurilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!