Torres pleaca de la Chelsea! A costat 58 de milioane cu 3 ani in urma, acum pleaca pe mai putin de jumatate! Unde ajunge

Autor: Sport.ro
Luni 17 Martie 2014, 15:42

	Torres pleaca de la Chelsea! A costat 58 de milioane cu 3 ani in urma, acum pleaca pe mai putin de jumatate! Unde ajunge

Roman Abramovici renunta la unul dintre favoritii sai. Fernando Torres pleaca de la Chelsea in 2014.

La 3 ani si jumatate dupa transferul bomba de la Liverpool, Torres e gata sa se intoarca in Primera Division. Atletico Madrid il vrea neaparat din vara, iar Torres e atras de posibilitate.

Crescut pe Vicente Calderon, atacantul de 29 de ani a plecat in 2007 in Premier League. Acum, poate sa revina la Atletico pentru a-si implini visul de-o viata. Are posibilitatea de a se lupta pentru titlu in Spania alaturi de Barca si Real, dar si sansa de a juca fotbal de Champions League in tricoul echipei de care e indragostit.

Transferat in 2011 de Chelsea cu 58 de milioane de euro de la Liverpool, Torres a marcat 43 de goluri in 160 de partide disputate in toate competitiile. Trecerea sa la Atletico s-ar putea face in schimbul unei sume care nu depaseste 20 de milioane de euro, scrie The Sun.

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies