VIDEO Toate cele 16 goluri din lovitură liberă înscrise de James Ward-Prowse, fotbalistul care amenință recordul lui David Beckham!

James Ward-Prowse David Beckham lovituri libere Premier League Southampton Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 14:07
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 14:08

Fostul mare internațional englez a înscris în Premier League de 18 ori din faze fixe, dar ar putea fi depășit de mijlocașul lui Southampton.

Nathan Jones, antrenorul lui Southampton, este convins că elevul său, James Ward-Prowse, va bate recordul de goluri marcate din lovituri libere al lui David Beckham, după ce mijlocașul central în vârstă de 28 de ani a înscris astfel și în victoria cu Everton, 2-1 în ultima etapă.

Ward-Prowse este acum la doar două lovituri libere distanță de a egala recordul lui David Beckham de 18 goluri din faze fixe în Premier League. 

James Ward-Prowse joacă la ultima clasată din Premier League: ”E de clasă mondială”

Căpitanul lui Southampton (ultima clasată în campionatul Angliei, dar la egalitate de puncte cu Everton și West Ham) rareori ratează vreun meci, deci nu e de mirare că Jones este atât de sigur că acesta va reuși să doboare recordul în curând: 

”Când am ajuns la club, prima mea conversație a fost cu el și a durat zece minute, după ce nu a fost ales pentru echipa Angliei (n.r. - pentru turneul final din Qatar). Din acel moment, el a fost absolut de clasă mondială pentru mine.

Sunt sigur că va depăși recordul lui Beckham. Cred că va juca încă câțiva ani în Premier League și calitatea lui nu va scădea în niciun fel”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!