Thierry Henry la Manchester United?

Autor: Sport.ro
Marti 29 Iulie 2008, 18:06
Antrenorul lui Manchester United, Alex Ferguson, este interesat de serviciile atacantului francez al formatiei FC Barcelona, Thierry Henry, potrivit cotidianului spaniol Sport.

Fara a cita sursele, jurnalistii de la Sport anunta ca managerul scotian al gruparii de pe Old Trafford "cauta cu disperare" un atacant si "surpriza poate veni de la Henry", varful in varsta de 30 de ani al echipei catalane. Campioana Angliei "pare ca a obosit sa alerge dupa marele sau obiectiv", bulgarul Dimitar Berbatov, de la Tottenham si este pregatita sa ofere 19 milioane de euro pentru internationalul francez al echipei FC Barcelona.

Thierry Henry a ajuns in Spania tot din Premier League, de la clubul Arsenal Londra, vara trecuta, contra sumei de 26 de milioane de euro, dar a avut un sezon dezamagitor pe Camp Nou, in ciuda celor 19 goluri marcate in toate competitiile pentru FC Barcelona.

Desi noul antrenor Josep Guardiola a anuntat ca se bazeaza pe serviciile lui Henry, cotidianul Sport noteaza ca "in ciuda dorintelor tehnicianului, Barca nu poate neglija o propunere atat de importanta ca aceea venita de la Manchester United, iar un om ca Guardiola va intelege aceasta alegere".

Actorul și regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19
BRAT