TEAPA de 30.000 de lire pentru un jucator din Premier League! Ce a patit dupa ce a comandat un Lamborghini

Jamie Vardy Lamborghini Leicester City Anglia TEAPA de 30.000 de lire pentru un jucator din Premier League! Ce a patit dupa ce a comandat un Lamborghini
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 17:40
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 17:44

Jamie Vardy a avut parte de o surpriza neplacuta cand a mers sa afle de ce nu ii vine masina.

Atacantul englez, Jamie Vardy, a pierdut 40.000 de lire sterline dupa ce a depus un depozit pentru o masina Lamborghini Urus catre o firma care a dat faliment! Vardy le-a dat aceasta suma celor de la S14 VIP, o firma care actiona ca intermediar intre celebritati si reprezentante.

Cum masina de 169.000 de lire nu a mai ajuns la el, Vardy s-a dus la cei de la Lamborghini iar acestia i-au spus ca nu au primit niciun ban din partea S14 VIP! Firma este descrisa ca fiind desfiintata de o luna iar patronul a returnat doar 10.000 de lire din depozit.

Jamie Vardy si sotia lui, Becky, au contactat avocati si politia, scrie The Sun. Ei sustin ca patronul S14 VIP, Mark Pryke, a actionat intr-un mod fraudulos. "O sa-si primeasca banii inapoi, nu fug si nu ma ascund" le-a spus Pryke celor de The Sun.

Pryke mai sustine ca Jamie Vardy a apelat si in trecut la firma, fara a exista vreo problema: "Le-am vandut in jur de 15 masini. Isi vor primi banii inapoi" a mai spus Pryke.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!