Cel mai cel dintre cei mai cei! De Gea devine cel mai bine platit fotbalist din Premier League, cel mai bogat campionat al planetei. Ce salariu va incasa dupa prelungire

david de gea Alexis Sanchez Anglia Manchester United Premier League Anglia Cel mai cel dintre cei mai cei! De Gea devine cel mai bine platit fotbalist din Premier League, cel mai bogat campionat al planetei. Ce salariu va incasa dupa prelungire
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 09:56
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 10:04

Manchester United se pregateste sa-l faca pe portarul David De Gea cel mai bine platit fotbalist din Premier League.

David De Gea a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Manchester United, dar cele doua parti sunt pe punctul de a prelungi intelegerea inceputa in 2011. Pentru a-l face sa uite de alte formatii, United intentioneaza sa-l faca pe De Gea cel mai bine platit fotbalist din Premier League.

De Gea, peste Alexis, Ozil si Hazard


Cotidianul britanic Mirror scrie ca David De Gea este pe punctul de a semna un contract colosal.

Potrivit sursei citate, De Gea ii va depasi pe Alexis Sanchez si Mesut Ozil, fotbalisti care incaseaza 365.000 lire sterline, aproximativ 415.000 euro, saptamanal la United, respectiv Arsenal.

De Gea, in varsta de 28 de ani, ar putea ajunge sa incaseze un salariu de circa 450.000 euro pe saptamana.

Circa 21.6 milioane euro pe an va incasa De Gea daca semneaza noul contract cu United, ceea ce il va transforma automat si in cel mai bine platit portar al lumii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!