Surprizele anunțate de presa britanică! Primii trei antrenori ”intervievați” de Manchester United

Manchester United antrenor Manchester United ernesto valverde Ole Gunnar Solskjaer Anglia Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 17:23
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 17:28

Manchester United caută un antrenor care să-l înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer, după ce norvegianul a fost demis, în urma rezultatelor modeste ale echipei.

Conducerea clubului a început deja discuțiile cu mai mulți antrenori, iar presa britanică anunță că primii antrenori intervievați au fost Lucien Favre și Rudi Garcia, scrie The Telegraph.

Manchester United caută un antrenor

Primul este liber de contract, după despărțirea de Borussia Dortmund, în timp ce al doilea este sub contract cu Olympique Lyon. 

Potrivit Goal.com, United a mai purtat discuții și cu fostul antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde. Până va fi instalat noul antrenor, interimar va fi Michael Carrick.

Sub comanda legendei de pe Old Trafford, United a obținut deja o victorie, 2-0 cu Villarreal în Champions League. În urma acestui rezultat, ”diavolii” și-au securizat locul în fazele eliminatorii ale Champions League.

În campionat, lucrurile nu stau foarte bine pentru Manchester United. Echipa este pe locul opt, cu 17 puncte, la trei puncte distanță de locul cinci, care asigură participarea în Europa League. Lider în Premier League este Chelsea, cu 29 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!