Reacția jucătorilor după demiterea lui Solskjaer. Cristiano Ronaldo, printre marii absenți

Manchester United Ole Gunnar Solskjaer Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 18:45
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 19:05

Manchester United a anunțat despărțirea de Ole Gunnar Solskjaer. Tehnicianul preluase banca tehnică a „diavolilor roșii” în martie 2019.

După înfrângerea suferită în această etapă în fața celor de la Watford, scor 4-1, oficialii clubului au luat decizia de a se despărți de antrenorul norvegian. 

„Manchester United confirmă că Ole Gunnar Solskjaer nu mai ocupă postul de manager al clubului. Mulțumesc pentru tot, Ole!

Michael Carrick va prelua acum conducerea echipei pentru următoarele meciuri, în timp ce clubul caută să numească un antrenor interimar până la finalul sezonului” se arată în comunicatul celor de la United.", se arată în comunicatul emis de club. 

Mesajele jucătorilor pentru fostul tehnician
 

O parte a fotbaliștilor de la Manchester United nu a rămas indiferentă la demiterea lui Solskjaer și a transmis mesaje de susținere și mulțumire antrenorului.

"Ai dat mereu totul și toată lumea știe că ești o legendă la Manchester United", a scris David de Gea pe Twitter.

"M-ai transferat la cel mai bun club din lume și mi-ai oferit cea mai mare onoare din fotbal. Respect uriaș și voi fi mereu recunoscător. Îți mulțumesc pentru tot. Legendă", a scris și Harry Maguire.

"Legendă a clubului", a fost mesajul scrut și pătrunzător al lui Marcus Rashford

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!