Starul din Premier League, victima hoților! Au intrat în casă și au furat tot ce au putut: ”E în stare de șoc!” 

Kurt Zouma Premier League vcitima hotilor West Ham United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Decembrie 2023, 13:29
Data actualizarii: Marti 05 Decembrie 2023, 13:37

Tot mai multe staruri din Premier League sunt victimele jafurilor! Ultimul fotbalist care a căzut pradă hoților este un dublu câștigător al campionatului în Anglia, dar și a Ligii Campionilor.

Fundașul Kurt Zouma trece prin momente de viață dificile, după ce hoții au intrat în casă și i-au speriat familia. Soția și copii se aflau în locuință când hoții au acționat, iar fundașul francez în vârstă de 29 de ani încearcă, în primul rând, să depășească momentul psihologic.

Casa lui Kurt Zouma, de la West Ham, a fost spartă de hoți 

În plus, din casă au dispărut și bani și obiecte de valoare care totalizează peste 100.000 de euro. În acest moment, cei care au intrat în casa lui Kurt Zouma sunt căutați de poliție, iar West Ham, clubul fundașului, a anunțat că oferă recompensă de 25.000 de lire sterline pentru cei care pot oferi informații.

O sursă apropiată de fotbalist, care nu a putut juca în partida de duminică, din Premier League, cu Crystal Palace, scor 1-1, a făcut publice mai multe informații despre situația în care se regăsesc Kurt Zouma și familia acestuia.

”A fost un jaf care i-a lăsat pe Kurt și familia lui traumatizați. Era o bandă agresivă și organizată, iar casa a fost lăsată fără bunuri. Kurt și familia au fost supuși unui calvar îngrozitor și încearcă să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat.

Toți cei din club au știut că este ceva grav, pentru că altfel nu ar fi ratat niciun meci. Jaful a fost motivul pentru care el nu a jucat duminică. Este un lucru groaznic ce s-a întâmplat, iar cei din club încearcă să îl ajute.

Familia jucătorului este foarte speriată pentru a sta în casă și a discutat, deja, că trebuie să se mute. Kurt este un familist și este în stare de șoc. Își face griji, vrea să-și protejeze familia”, a spus o sursă, conform The Sun.

West Ham oferă recompensă pentru hoții care au spart casa lui Kurt Zouma 

West Ham a anunțat că este aproape de fotbalist și oferă tot sprijinul pentru găsirea hoților. În plus, oferă familiei tot ajutorul de care are nevoie:

”West Ham oferă o recompensă de 25.000 de lire sterline pentru informațiile care pot conduce la arestarea sau interceptarea hoților care au intrat în casa fundașului Kurt Zouma în ajunul meciului cu Crystal Palace.

Casa lui Kurt a fost spartă sâmbătă, în timp ce toată familia lui era în casă, toți cei prezenți fiind foarte speriați. Deși, din fericire, nimeni nu a fost rănit, a fost o experiență traumatizantă pentru fundașul lui West Ham United, soția sa și tânăra lor familie.

Spărgătorii au luat obiecte de valoare și sentimentale pentru familie.

Familia West Ham United continuă să ofere familiei lui Kurt sprijinul deplin”.

Kurt Zouma a cucerit Conference League cu West Ham 

Kurt Zouma, internațional francez cu Liga Campionilor și două titluri în palmares, joacă în prezent la West Ham United, după ce a fost cumpărat în vara anului 2021 de la Chelsea, pentru 35 de milioane de euro.

De-a lungul carierei, stoperul a mai evoluat pentru Saint-Etienne, Stoke City și Everton. Are șapte trofee de-a lungul carierei, iar Liga Campionilor și cele două campionate le-a cucerit cu Chelsea. Are un trofeu și cu West Ham, Conference League, în sezonul 2022/2023.

În acest moment, Kurt Zouma este cotat la 22 de milioane de euro, iar în acest sezon are 12 meciuri și un gol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!