Anglia

De pe terenul de fotbal la primaria celui mai populat oras din Europa! Sol Campbell, decis sa candideze pentru postul de primar al Londrei

•Ajuns la 40 de ani, cu o cariera formidabila in care a trecut pe la Tottenham (10 sezoane) si Arsenal (5 sezoane), si in care a bifat 73 de selectii la nationala Angliei, Sol Campbell e gata sa-si schimbe domeniul de activitate
•Campbell a intrat in politica si spera ca din 2016 sa devina primarul Londrei

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Februarie 2015, 13:28
Data actualizarii: Joi 26 Februarie 2015, 13:55

Fostul international englez si castigator al Premier League Sol Campbell va candida la Primaria Londrei in 2016.

Ajuns la 40 de ani, fostul fundas, membru al Partidului Conservator, este sprijinit de colegii sai pentru a-i lua locul lui Boris Johnson, actualul primar al orasului, in 2016.

Campbell, care a jucat peste 250 de meciuri la Tottenham si care a bifat 5 sezoane la Arsenal, castigand si doua titluri ale Premier League, s-a intalnit deja cu sefii partidului pentru a discuta despre candidatura sa.

Acesta s-a declarat pregatit pentru a preluat atributile de primar si spune ca vrea sa faca din Londra un oras model: pasnic si infloritor.

Campbell crede ca, provenind dintr-o minoritate, ar putea avea o influenta deosebita asupra comunitatii de imigranti.

Ca fotbalist, Campbell a mai reprezentat Anglia de 73 de ori, jucand pentru echipa nationala. Acesta a marcat si un gol in tricoul selectionatei engleze.

Modifică setările cookies