Sir Alex Ferguson si-a ales inlocuitorul: Pep Guardiola!

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Decembrie 2009, 13:30
Sir Alex Ferguson si-a ales inlocuitorul: Pep Guardiola!

Guardiola a transofrmat Barcelona in cea mai buna echipa din istorie, reusind sa castige intr-un an tot ce se putea castiga. Totusi, antrenorul in varsta de 38 de ani ezita sa isi prelungeasca contractul cu echipa catalana.

Presa din Anglia anunta ca Sir Alex Ferguson si-a ales inlocuitorul pe banca de la Manchester United. Este vorba de Pep Guardiola, care nu si-a prelungit contractul cu Barca. Chiar el spunea dupa castigarea Campionatul Mondial al Cluburilor ca vede un viitor sumbru pentru el la campioana Spaniei.

Guardiola a refuzat sa-si prelungeasca contractul care expira in 2010, iar presedintele clubului Juan Laporta a declarat ca pur si simplu antrenorul are nevoie de timp de gandire. "Este important ca el sa aiba timp de gandire si sa ia o decizie si sa fie convins ca a facut alegerea buna. Vreau sa-mi imaginez viitorul echipei FC Barcelona cu Guardiola", a declarat Laporta atunci.

Ziarul britanic Daily Mail scrie ca Sir Alexa Ferguson l-a recomandat pe Guardiola la Manchester si iar antrenorul Barcelonei ar fi avut deja contacte cu sefii campioanei Angliei. Deocamdata, nimic nu e stabilit!

Premierul Ludovic Orban: ”Sigur o să încercăm să creștem alocația” copiilor
BRAT