GALERIE FOTO Palatul lui Gigi Becali, minuscul față de castelul patronului de la Newcastle! Imagini cu cea mai scumpă construcție din lume

Printul Mohammad bin Salman Gigi Becali Mohammed bin Salman Newcastle United Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 20:23
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 20:38

Mohammed Bin Salman deține un castel chiar în inima Parisului. 

Noul patron al lui Newcastle United se mândrește cu cea mai scumpă locuință din lume. Prințul coroanei din Arabia Saudită deține un castel evaluat la 300 de milioane de euro, în Louveciennes, lângă Versailles. 

Mirobolantul edificiu poartă numele „Chateau Louis XIV” și este construit după modelul castelelor franțuzești din secolul al XVIII-lea, cu toate că a fost construit între 2008 și 2011. 

Prorietarea lui Mohammed Bin Salman se întinde pe 23 de hectare de pădure, față de cei 3.300 de metri pătrați pe care îi deține Gigi Becali pe Aleea Ioan Alexandru. Chiar dacă designul este inspirat din secolul al XVIII-lea, „Chateau Louis XIV” dispune de o tehnologie avansată. Fântănile, aerul condiționat și sistemele de lumini și sunet sunt controlate cu ajutorul unui telefon mobil. 

Însă, piesa de rezistenșță a castelului este zona de relaxare, acolo unde pe lângă cinematograf, două săli de organizarea balurilor și un teren de squash, prințul dispune de o încăpere, cu pereți transparenți, construită sub forma unui Aquarium, în care poate admira cele mai frumoase specii de pești din lume. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!