Se rupe Man United? Moyes este criticat dur de jucatori: "Intrebati-l pe Moyes! Este frustrant!" Ce jucator l-a facut praf pe inlocuitorul lui Alex Ferguson:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 19:20

	Se rupe Man United? Moyes este criticat dur de jucatori: "Intrebati-l pe Moyes! Este frustrant!" Ce jucator l-a facut praf pe inlocuitorul lui Alex Ferguson:

Venirea lui David Moyes pe banca lui Manchester United a fost privita cu neincredere de foarte multa lume.

Robin van Persie a negat recent ca nu ar fi multumit de metodele de antrenament folosite de David Moyes insa presa din Anglia sustine ca lucrurile nu stau chiar asa. Dovada ca David Moyes a fost criticat public de un jucator de-al lui Man United, Shinji Kagawa.

Japonezul adus de la Borussia Dortmund in vara lui 2012 pentru 18 milioane de euro a explodat dupa victoria cu 3-1 in fata Ghanei in care a marcat un gol: "Va rog sa-l ascultati pe David Moyes de ce nu intru in echipa lui.

Este frustrat ca nu joc dar sa marchez un astfel de gol imi da incredere. Sa speram ca pot sa iau asta cu mine la club si lucrurile sa progreseze. Este dificil sa nu joci regulat. In unele zile frustrarea e mai mare decat in altele; vine in valuri.

Asa ca e placut sa ma intorc in Japonia si sa joc, iar faptul ca am marcat m-a facut sa ma simt bine. Trebuie sa continui sa muncesc din greu si sa imi astept sansa. Cand ma voi intoarce va fi o provocare sa intru in echipa.

Cand ma voi intoarce la club, trebuie sa imi astepta sansa de a juca in Champions League sau in Premier League. Sunt sigur ca va veni sansa mea" le-a spus Kagawa celor de la AFP

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies