Manchester United, aproape de cea mai mare teapa din istoria fotbalului! Cum au reusit oficialii clubului sa evite o catastrofa de 40 de milioane!

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 12:25

	Manchester United, aproape de cea mai mare teapa din istoria fotbalului! Cum au reusit oficialii clubului sa evite o catastrofa de 40 de milioane!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Campioana Angliei, Manchester United urma sa efectueze cel mai scump transfer al clubului din aceasta vara - Ander Herrera de la Atletic Bilbao, insa pe ultima suta de metri negocierea a picat.

Din cauza ca detaliile negocierilor nu erau destul de clare, managerului lui United, David Moyes nu a vrut sa plateasca clauza de reziliere a contractului. Mai mult acesta a adaugat ca oamenii care negociau pentru Ander Herrera nu erau de fapt reprezentanti ai clubului, ci niste impostori. De cealalta parte, presedintele clubului Bilbao, Jose Urratia a specificat faptul ca nu vrea sa scada pretul stabilit initial, astfel ca afecerea nu s-a mai incheiat.

In schimb, campioana Angliei l-a cumparat pe Marouane Fellaini de la Everton pentru suma de 27,5 milioane de lire, iar aducerea lui Fabio Coentrao de la Real Madrid nu s-a mai realizat.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT