Anglia

Newcastle negociază cel mai răsunător transfer al iernii în fotbal! Starul dorit de cel mai bogat club din lume

Newcastle, cel mai bogat club din lume după ce Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite a intrat în acționariat, vrea să dea cea mai sonoră lovitură a iernii în Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 09:31
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 09:35

Șefii clubului pregătesc o campanie de transferuri impresionantă în această iarnă, cu jucători care să pună umărul pentru salvarea clubului de la retrogradare. 

Newcastle îl vrea pe Dele Alli de la Tottenham

Una dintre țintele clubului este Dele Alli (25 de ani), cândva unul dintre cei mai valoroși jucători din Premier League.

Mijlocașul englez nu a mai primit la fel de multe șanse la Tottenham în ultimele două sezoane și este într-o evidentă scădere de formă. Chiar și site-urile de specialitate, care îl evaluau în 2018 la 100 de milioane de euro, îi oferă acum o cotă de piață de ”doar” 25 de milioane de euro.

Newcastle este în discuții cu Tottenham în această perioadă privind posibilitatea ca Alli să ajungă pe ”St. James Park”, unde ar putea primi mai multe minute, notează Football Insider.

Alli a jucat în 18 partide pentru Tottenham în acest sezon, majoritatea din postura de rezervă, reușind să marcheze doar două goluri.

Newcastle, pe loc retrogradabil în Premier League

Newcastle este pe locul 19, cu 12 puncte, la doar două puncte de locul 17, care asigură salvare de la retrogradare. Ultima este Burnley, care are 11 puncte.

În următoarea etapă, Newcastle va avea o nouă misiune dificilă, în deplasare, pe terenul celor de la Leeds United.

Modifică setările cookies