Scandal intre Alex Ferguson si Tottenham!

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Iulie 2008, 11:57
Scandal intre Alex Ferguson si Tottenham!

Alex Ferguson a incheiat telenovela cu Ronaldo la Madrid dar a inceput alta. El se cearta cu reprezentantii lui Tottenham pentru transferul atacantului bulgar, Dimitar Berbatov.

 Clubul londonez Tottenham Hotspur a denuntat  "ipocrizia si aroganta" antrenorului formatiei Manchester United, Alex Ferguson, care il curteaza pe atacantul Dimitar Berbatov, desi a acuzat aceeasi atitudine a gruparii Real Madrid fata de Cristiano Ronaldo.

"Comentariile publice ale antrenorului de la Manchester United, care anunta ca a facut o oferta pentru Dimitar si se declara increzator ca se va ajunge la un acord, sunt un exemplu flagrant de aroganta rusinoasa si de interferente cu unul dintre jucatorii nostri", se arata intr-un comunicat semnat de presedintele clubului Tottenham, Daniel Levy.

Oficialul londonez a denuntat "una dintre cele mai rele incalcari de pana acum ale regulamentului Premier League". "Acest lucru denota o ipocrizie incredibila, daca ne uitam la recentele sale comentarii pe subiectul discutiilor privind transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid", a adaugat Levy.

Times: China a descoperit coronavirusul în 2013 şi l-a ţinut ascuns într-un laborator din Wuhan
BRAT