Roberto Firmino Inter Milano Liverpool MLS Anglia

Roberto Firmino a ales! Unde vrea să joace, după ce l-a anunțat pe Klopp că va pleca de la Liverpool

Roberto Firmino (31 de ani) a intrat în ultimele luni de contract cu Liverpool și, chiar dacă s-a vorbit de o posibilă prelungire a înțelegerii, se pare că brazilianul își dorește o nouă experiență.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 08:58
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 08:58

Sud-americanul l-a informat deja pe Jurgen Klopp cu privire la decizia sa de a pleca de la Liverpool, astfel că va deveni liber de contract în vară. 

Firmino a ales! Unde vrea să joace

Firmino nu duce lipsă de oferte și este dorit chiar și în Major League Soccer (MLS), unde cei de la St. Louis City sunt interesați de serviciile sale, susțin cei de la Transfermarkt.

Cei de la St. Louis City se bazează pe relația foarte bună pe care o are Firmino cu directorul sportiv al clubului, Lutz Pfannenstiel, care l-a descoperit pe brazilian și a intermediat transferul acestuia în Europa, la Hoffenheim.

Chiar și așa, un transfer al lui Firmino în MLS ar părea, în momentul de față, greu de realizat. Sud-americanul are 31 de ani și își dorește să joace în continuare la cel mai înalt nivel. Potrivit sursei citate, atacantul lui Liverpool își dorește să joace pentru Inter Milano, care este în ”pole-position” în momentul de față pentru a-l transfera pe atacant.

Roberto Firmino joacă la Liverpool din 2015!

Firmino joacă la Liverpool din 2015, an în care a fost transferat pentru 41 de milioane de euro de la Hoffenheim. 

În prezent, sud-americanul este evaluat de site-urile de specialitate la 28 de milioane de euro, asta în condițiile în care, în urmă cu trei ani, era cotat la o sumă mult mai mare: 90 de milioane de euro.

”Bobby”, așa cum este poreclit de fanii lui Liverpool, se poate lăuda cu cele mai mari performanțe din istoria recentă a ”cormoranilor”. Este o piesă importantă în echipa construită de Jurgen Klopp pe Anfield, care a câștigat toate trofeele puse în joc, pe plan intern și extern.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!