Recordul stabilit de Mykhaylo Mudryk după doar 35 de minute jucate în Premier League. I-a depășit pe Erling Haaland și Darwin Nunez

Mykhaylo Mudryk Chelsea Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 18:02
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 18:13

Mykhaylo Mudryk a debutat la Chelsea, în partida cu Liverpool, încheiată la egalitate, scor 0-0. 

Jucătorul ucrainean de 22 de ani a fost introdus pe teren în minutul 55 și a reușit să impresioneze cu evoluția sa, cifrele fiind de partea fotbalistului.

În cele 35 de minute în care a jucat, Mykhaylo Mudryk a reușit să stabilească un nou record de viteză în acest sezon de Premier League, cu 36,63 km/h, depășindu-i pe Anthony Gordon (36,61 km/h), Darwin Núñez (36,53 km/h), Erling Haaland (36,22 km/h) și Denis Zakaria (36,09 km/h).

Steven Gerrard: "Mykhaylo Mudryk îmi aduce aminte de Arjen Robben"

Introdus în minutul 55 al meciului de pe Anfield, Mudryk a arătat multă dezinvoluntură și a produs rapid pericol la poarta lui Alisson. Deși a jucat mai puțin de o repriză în Premier League, Steven Gerrard, legenda lui Liverpool, l-a comparat deja cu Arjen Robben, fostul mare fotbalist olandez de la Bayern, Chelsea sau Real Madrid.

"Dacă aș fi fan al lui Chelsea, aș fi foarte încântat de Mudryk. A avut o prestație foarte solidă, iar dacă va fi sănătos, atunci vor urma foarte multe de la el. Pare că este o adevărată afacere, unele faze din acest meci au fost extraordinare.

Mi-a adus puțin aminte de Arjen Robben. Prima atingere nu a fost grozavă, însă rapiditatea sa și modul în care controleză mingea m-ar face foarte încântat dacă aș fi fan al lui Chelsea", a spus Steven Gerrard, citat de Daily Mail.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!