Reacția lui Erik ten Hag, după ce a văzut ce pățește Harry Maguire: ”Am spus-o de multe ori”

Harry Maguire Erik ten Hag Manchester United Anglia Harry Maguire
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Septembrie 2023, 12:14
Data actualizarii: Sambata 16 Septembrie 2023, 12:14

Harry Maguire (30 de ani) a fost din nou ironizat de fani pentru autogolul marcat în Scoția - Anglia 1-3.

Fundașul englez a spus că poate face față criticilor din spațiul public și a fost, în același timp, apărat de mama sa, care este de părere că fundașul lui Manchester United este victima unui ”abuz”.

Acum a venit rândul lui Erik ten Hag să sară în apărarea jucătorului său. Antrenorul lui Manchester United a scos în evidență performanțele fundașului englez și spune că Maguire nu merită acest tratament.

Maguire, apărat și de Erik ten Hag

”Am spus de multe ori că acest lucru este lipsit de respect! Nu merită, este un jucător grozav și are performanțe foarte bune. 

Este o nebunie ce se întâmplă acum. Harry trebuie să uite aceste lucruri”, a spus Erik ten Hag.

”Harry Maguire: ”Sunt convins că voi juca multe meciuri”

Imediat după meciurile echipei naționale a Angliei cu Ucraina și Scoția, Maguire a oferit un interviu pentru publicația britanică Express, în care a vorbit și despre criticile care i-au fost aduse în ultima perioadă.

Chiar dacă, până acum, a jucat într-un singur meci pentru Manchester United în Premier League, Maguire este convins că va prinde mai multe șanse sub comanda lui Erik ten Hag.

”Pot face față crticilor. Primele patru săptămâni au fost grele pentru că a fost un meci pe săptămână și antrenorul nu a contat pe mine, dar avem multe meciuri care urmează acum. Sunt convins că voi juca în multe meciuri”, a spus Maguire, pentru sursa citată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!