Harry Maguire e apărat de mama sa: ”Nu doresc nimănui un astfel de abuz! Este rușinos”

Harry Maguire zoe maguire Anglia Harry Maguire
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Septembrie 2023, 14:49
Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 14:49

Harry Maguire (30 de ani) a fost din nou ironizat de fani pentru autogolul marcat în Scoția - Anglia 1-3.

Fundașul l-a executat pe propriul portar, Aaron Ramsdale, după ce a vrut să respingă o minge centrată în careu de Andy Robertson. 

După ce a spus că nu-l deranjează criticile venite din partea fanilor, Harry Maguire a fost susținut în spațiul public de mama sa.

Mama fundașului a fost deranjată de comentariile făcute la adresa fiului său, despre care spune că depășesc granițele fotbalului.

Mama lui Harry Maguire intervine: ”Nu doresc nimănui un astfel de abuz”

„Ca mamă, să văd acest nivel de comentarii negative și abuzive de la fani, experți și mass-media este rușinos și total inacceptabil pentru orice domeniu al vieții.

Am fost acolo în tribune, ca de obicei și nu este de acceptat ce s-a creat din nimic. Înțeleg că în lumea fotbalului există suișuri și coborâșuri, pozitive și negative, dar ceea ce primește Harry a mers cu mult dincolo de fotbal.

Pentru mine, să-l văd trecând prin ceea ce trece nu este OK. Mi-ar plăcea să fiu nevoită să văd alți părinți sau jucători trecând prin asta în viitor.

Harry are o inimă mare și este foarte puternic mental ca să se poată descurca, așa cum s-ar putea să nu reușească și alții. Nu doresc nimănui un astfel de abuz”, a transmis Zoe, mama lui Harry Maguire.

Maguire mai are contract cu Manchester United până în 2025. În aceste condiții, rămâne de văzut dacă șefii clubului vor fi dispuși să renunțe la serviciile fundașului cumpărat pentru o sumă-record de la Leicester în 2019, 87 de milioane de euro.

Cota de piață a fundașului englez a scăzut semnificativ în ultimele sezoane, din cauza evoluțiilor sale modeste. Acum, Maguire este evaluat de site-urile de specialitate la 20 de milioane de euro.

31 de partide a prins Maguire în tricoul celor de la Manchester United, în sezonul precedent.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!