Raheem Sterling Liverpool Anglia

Primul jucator care refuza un salariu de 65 mil €! Scandal monstru in Anglia dupa declaratiile incredibile ale unui impresar

Sterling pleaca cu scandal de pe Anfield. Impresarul sau a facut declaratii revoltatoare astazi in presa engleza

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 13:55
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 14:14

Impresarul lui Sterling, Aidy Ward, a reusit sa agite serios atmosfera in fotbalul englez dupa un atac incredibil la adresa lui Liverpool.

"Raheem nu semneaza cu Liverpool nici daca ii ofera un salariu de 700 de mii, 800 de mii sau chiar un milion de lire pe saptamana (65 mil € de pe an). Nu semnezeaza! Nu ma intereseaza daca imaginea clubului este afectata de discutiile astea, pentru mine conteaza doar ca jucatorul sa fie multumit", a declarat impresarul in London Evening Standard.

In iarna, Liverpool i-a oferit lui Sterling o un contract pe cinci ani de 100 de mii de lire pe saptamana, dar propunerea a fost refuzata de jucator, care vrea un salariu mult mai mare desi este doar la inceput de cariera.

Atitudinea lui Sterling a fost criticata vehement de analistii prezenti in emisiunile sportive, printre care si legenda lui Liverpool, Jamie Carragher, care i-a transmis mijlocasului de 20 de ani "sa vorbeasca mai putin si sa joace mai mult fotbal."

Impresarul Andy Ward a tinut sa-i dea o replica lui Carragher, despre care a spus ca "este un om care vorbeste mult si prost".

"Nu ma intereseaza ce spune un pundit (analist) la televizor, fie ca este fost jucator la Liverpool sau nu. Nu e relevant ce spun ei."

Vineri este programata o intalnire intre Raheem Sterling, Brendan Rodgers si directorul executiv al lui Liverpool, Ian Ayre, in care jucatorul vrea sa isi exprime clar dorinta de a pleca de la Liverpool in aceasta vara. DETALII AICI

Modifică setările cookies