Sepp Blatter FIFA Luis Figo Michael Van Praag Fotbal extern

S-a mai retras UNUL! Blatter mai are un SINGUR contracandidat pentru sefia FIFA! BBC a facut anuntul oficial:

Presedintele Federatiei Olandeze de Fotbal, Michael Van Praag, s-a retras din lupta pentru sefia FIFA. Olandezul era, printre altii, sprijinit si de Razvan Burleanu. La cateva ore dupa, Luis Figo s-a retras si el.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 20:23
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 20:27

UPDATE: Al treilea candidat la sefia FIFA, Luis Figo, s-a retras din cursa pentru sefia FIFA. Figo, fost castigator al Balonului de Aur, a indicat ca se retrage deoarece procesul electoral a aratat o grava lipsa de transparenta democratica.


Michel Van Praag va face acum lobby pentru Printul Ali Bin Al Hussein al Iordaniei, unul dintre contracandidatii ramasi in lupta cu Sepp Blatter.

Alegerile pentru sefia FIFA vor avea loc pe 29 mai, peste opt zile, iar in lupta au ramas doar Blatter si Printul Ali Bin Al Hussein.

"Michael Van Praag a decis, dupa indelungi consultari, sa renunte la candidatura pentru sefia FIFA", a notat Federatia Olandeza intr-un comunicat oficial, adaugand ca "de acum il va sprijini pe Printul Ali Al Hussein".

Presa olandeza scrie ca Van Praag a renuntat la candidatura pentru "un scop comun". Acesta vrea cu orice pret sa-i uneasca pe cei mai importanti oameni din fotbalul mondial pentru a incheia "domnia" lui Blatter. Astfel, acesta il va sprijini pe Printul Ali Bin Al Hussein, care se bucura si el de un sprijin destul de puternic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!