Liverpool Manchester United Anglia

Man United, propunere nebuna pentru Liverpool: "Il vrem pe Sterling!" Transferul care a fost imposibil timp de 51 de ani

Raheem Sterling a anuntat conducerea de pe Anfield ca nu isi doreste sa mai ramana inca un sezon la Liverpool

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 10:04
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 10:25

Manchester United a fost primul club care i-a contactat pe oficialii lui Liverpool pentru o propunere nebuna: "Vrem sa-l transferam pe Sterling!"

Daily Mail a scris ca Liverpool a refuzat orice fel de negociere si spera in continuare sa il convinga pe Sterling sa ramana pe Anfield.

O discutie fata in fata intre Sterling si oficialii lui Liverpool era programata la sfarsitul sezonului, dar impresarul a cerut ca sedinta sa fie mutata chiar maine. Mijlocasul de 20 de ani vrea sa isi exprime clar dorinta de a pleca de pe Anfield in aceasta vara.

In aceste conditii, Liverpool va trebui sa astepte cea mai buna oferta, dar refuza din principiu discutiile cu marea rivala Manchester United.

De 51 de ani nu s-a mai facut un transfer intre cele doua echipe. Ultimul jucator care a "tradat" a fost Phil Chisnall, care in aprilie 1964 s-a transferat de la Manchester United la Liverpool.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Modifică setările cookies