Primul antrenor care îi refuză pe miliardarii de la Newcastle

Antonio Conte Newcastle Anglia Newcastle
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 08:47
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 08:51

Newcastle a fost cumpărată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, deținut de familia regală, care are o avere colectivă estimată la 1,4 trilioane de dolari.

Se așteaptă ca în viitorul apropiat să apară mai multe nume pe lista de transferuri ai noilor proprietari de pe St. James Park, dar și un nume de antrenor. 

Primul refuz primit de Newcastle

Chiar dacă antrenorul Steve Bruce și-a arătat intenția de a rămâne la echipă, acesta este conștient că, cel mai probabil, noul acționariat va dori să aducă un alt tehnician.

Dar nu toată lumea este tentată de proiectul ambițios de la Newcastle. Antonio Conte, fost campion în Premier League cu Chelsea și campion, în sezonul precedent, în Italia cu Inter Milano, ar refuza o propunere primită din partea arabilor de la Newcastle, scrie The Sun.

Italianul ar fi tentat să preia o echipă care are deja forța de a se lupta pentru titlu într-un campionat puternic. Newcastle trebuie să treacă, mai întâi, printr-o reconstrucție. 

S-a zvonit că Philippe Coutinho și Keylor Navas ar fi primele lovituri puse la cale de noua conducere a clubului britanic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!