Prime record pentru jucatorii lui Manchester: 9 milioane de lire sterline pentru 5 trofee!

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Martie 2009, 11:47
Prime record pentru jucatorii lui Manchester: 9 milioane de lire sterline pentru 5 trofee!

Jucatorii echipei Manchester United vor incasa prime in valoare totala de 9 milioane de lire sterline in cazul in care vor obtine, in acest sezon, inca trei trofee alaturi de Cupa Ligii Angliei si Campionatul Mondial al cluburilor, deja castigate.

Potrivit The Sun, in cazul in care vor castiga si Cupa Angliei, campionatul Angliei si Liga Campionilor, unii jucatori de la Manchester United vor fi recompensati cu 400.000 de lire sterline.

Primele au fost stabilite inainte de inceperea sezonului, cand au fost fixate sume separate pentru fiecare trofeu. Valoarea acestor prime poate fi marita cu 10-15 la suta in functie de numarul trofeelor castigate.

Fotbalistii au obtinut deja cate 85.000 de lire sterline pentru Cupa Ligii Angliei si Campionatul Mondial al cluburilor. In cazul in care vor castiga Premier League si Cupa Angliei, jucatorii de la Manchester United vor mai primi in jur de 200.000 de lire sterline, iar daca se vor impune si in Liga Campionilor, vor fi recompensati cu inca 65.000 de lire sterline fiecare.

Ca sa castige titlul, Manchester va intalni pe Liverpool in campionat, sambata, de la ora 14.45, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT