Anglia

Prima țintă a bogaților de la Newcastle! Vor un jucător de la Barcelona

Newcastle a fost cumpărată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, deținut de familia regală, care are o avere colectivă estimată la 1,4 trilioane de dolari.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 21:29
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 21:32

Mai multe nume de superstaruri au fost asociate cu echipa ”coțofenelor” după anunțul oficial al noului acționariat. Keylor Navas ar putea fi prima țintă a englezilor, dar pe listă apare și un jucător de la Barcelona.

Coutinho, prima lovitură încercată de Newcastle.

Philippe Coutinho (29 de ani) nu s-a integrat la Barcelona, club care l-a împrumutat în urmă cu două sezoane la Bayern Munchen. S-a zvonit că brazilianul ar urma să plece de pe Camp Nou, dar Ronald Koeman a fost cel care a insistat ca acesta să rămână.

Acum, pentru Coutinho a apărut varianta Newcastle, unde ar putea ajunge în iarnă. Barcelona ar fi dispusă să renunțe la serviciile sale pentru 50 de milioane de euro, anunță Sport.es.

Premier League a aprobat cumpărarea clubului Newcastle United de către un fondul saudit. Cumpărarea clubului a fost aprobată joi de forul britanic.

"Clubul este vândut consorţiului cu efect imediat", a precizat textul, subliniind că Premier League "a primit garanţii obligatorii din punct de vedere juridic că Regatul Arabiei Saudite nu va controla clubul Newcastle United".

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies