PREMIERA! Ferguson il bate pe Mancini la cel mai TARE transfer al verii! Starul de 50 de mil. deturnat de United:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Iulie 2012, 08:54
PREMIERA! Ferguson il bate pe Mancini la cel mai TARE transfer al verii! Starul de 50 de mil. deturnat de United:

Sir Alex Ferguson e pe cale sa dea cea mai mare lovitura din Premier League.

Chiar daca nu are buget nelimitat ca rivalul sau din oras, Ferguson a reusit o victorie importanta in fata lui Mancini in lupta pentru Robin Van Persie, golgheterul de anul trecut din Premier League, scrie Daily Mail.

City a renuntat deja la lupta pentru olandez, scrie sursa citata, care a aflat ca Mancini nu a reusit sa-l convinga pe jucator sa semneze. Van Persie are de ales acum dintre Manchester United si Juventus Torino, echipe care sunt gata sa dea 20 de milioane de euro pentru el in ciuda faptului ca Van Persie e cotat la 50 de milioane. Arsenal il lasa pentru ca risca sa il piarda gratis vara viitoare dupa refuzul atacantului de a-si prelungi contractul.

Mail mai scrie ca Van Persie vrea o echipa cu istorie care sa se bata pe toate fronturile anul viitor si ca City nu este pe gusutul sau. Nici salariul imens nu l-a convins sa inceapa tratativele cu miliardarii Angliei, dar ca e dispus sa se aseze la masa cu Sir Alex Ferguson, cel care a mai lucrat in trecut cu un alt mare golgheter olandez - Ruud Van Nistelrooy.

Intre timp, Mancini are alte probleme pe cap. Trebuie sa scape de Adebayor sau Tevez pentru ca City are probleme cu regulile UEFA de fair-play financiar.

De luni, de la ora zero, în București se deschid restaurantele și cafenelele la 30% din capacitate
BRAT

Modifică setările cookies