Jose Mourinho Chelsea Pedro Anglia

Povestea celei mai surprinzatoare lovituri date de Mourinho in aceasta vara: "A fost ca un fulger, totul s-a facut in 24 de ore"

Chelsea l-a luat pe Pedro de la Barcelona si nu se opreste aici. Abramovici pune pe masa 120 de milioane de euro pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2015, 11:53
Data actualizarii: Sambata 22 August 2015, 12:05

Van Gaal a trait toata vara cu siguranta ca Pedro va ajunge pe Old Trafford, dar negocierile dintre Manchester United si Barcelona au fost oprite de un asalt surprinzator din partea lui Mourinho.

Agentul lui Pedro spune ca Chelsea a deschis si a inchis negocierile intr-un interval record, de 24 de ore.

"A fost un asalt fulgerator din partea lui Chelsea. Manchester United mi-a dat impresia ca a adormit in timpul negocierilor", a povestit agentul Antonio Sanz in DailyMail.

United l-a dorit pe Pedro, dar a sperat sa obtina un pret putin mai mic fata de clauza de reziliere din contractul jucatorilor, adica 30 de milioane de euro.

Chelsea nu s-a uitat la bani. A fost de acord cu suma si a pus astfel mana pe mijlocasul cu peste 200 de meciuri si 60 de goluri in tricoul Barcelonei.

Chelsea a cheltuit putin peste 60 de milioane de euro pe transferuri in aceasta vara, dar nu vrea sa se opreasca aici. O informatie bomba, publicata aseara de un jurnalist italian, anunta cel mai mare transfer din istoria fotbalului - Chelsea a oferit 120 de milioane de euro pentru Pogba. DETALII AICI

Modifică setările cookies