Florin Cioabla a marcat in ultimul minut, Rapid a scos un egal cu Al Ittihad, 1-1! 500 de suporteri pe Giulesti, aplauze pentru Sumudica, proteste la adresa lui Moraru

Autor: Sport.ro
Sambata 22 August 2015, 13:14

Saptamana viitoare, Rapid o va intalni pe teren propriu pe CS Balotesti, in prima etapa din noul sezon de Liga a II-a.

UPDATE 13:00 Florin Cioabla a marcat golul egalarii la ultima faza a meciului. Rapid - Al Ittihad Kabla s-a terminat 1-1.

Florin Cioabla este un mijlocas de 19 ani, crescut de Academia Hagi, care a ajuns in aceasta vara in Giulesti.

UPDATE 11:25 Arabii au deschis scorul in minutul 17, prin Papa Waigo, un senegalez de 31 de ani care a fost coleg cu Mutu la Fiorentina in sezonul 2006-07.

UPDATE 11:23 Suporterii Rapidului ii striga numele lui Marius Sumudica.

UPDATE 11:10 Aproximativ 500 de suporteri in tribune pe Giulesti.

UPDATE 10:50 Rapidistii au iesit din greva, iar amicalul cu Al Ittihad Kalba se joaca de la ora 11:00.

Jucatorii Rapidului au refuzat astazi sa se antreneze si vor sa boicoteze amicalul cu Al Ittihad, dupa ce Valerii Moraru a decis sa le reduca salariile romanilor din lot.

Chiar daca nu sunt afectati de decizia patronului, jucatorii straini s-au alaturat protestului, in semn de solidaritate cu cei care risca sa ramana fara banii promisi.

Rapidistii au semnat in ultimele saptamani contracte pe anumite sume, insa Valerii Moraru nu le-a inregistrat inca la Liga si vrea sa negocieze acum, cu fiecare in parte, diminuarea salariilor.

Rapid are programat sambata, de la ora 11:00, un amical cu Al Ittihad Kalba, iar saptamana viitoare urmeaza sa dispute primul meci al sezonului in Liga a II-a, cu CS Balotesti.

Foto main: fcrapid.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies