Gareth Bale Angel Di Maria Manchester United Anglia

Pleaca Di Maria si Van Persie, vine superstarul Realului: primul salariu de peste 500.000 € pe saptamana! Ce nebunie pregateste United

Manchester United pregateste o campanie de transferuri spectaculoasa in vara, pentru a opri dominatia lui Chelsea sezonul viitor

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 09:10
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 09:37

Manchester United negociaza transferul lui Gareth Bale de la Real Madrid si e gata sa-i vanda pe Robin van Persie si Angel Di Maria, anunta astazi pe prima pagina publicatia Mirror.

Jurnalistii englezi scriu ca pragul salarial de 500.000 de euro pe saptamana va fi depasit in aceasta vara daca Manchester United va obtine semnatura lui Bale. Oficialii de pe Old Trafford vor sa echilibreze bugetul prin cedarea lui Van Persie si Di Maria, jucatori care au salarii de 260.000 de euro fiecare.

Bale este primul jucator pe lista a lui Van Gaal si este de asteptat ca suma de transfer sa capete proportii astronomice, in conditiile in care Real Madrid a platit pe Bale 100 de milioane de euro in urma cu doi ani, cand l-a transferat de la Tottenham.

Negocierile dintre United si Real vor fi influentate si de dorinta jucatorului de a pleca de pe Bernabeu, dupa ce a fost aspru contestat de suporteri in mai multe randuri. Galezul de 25 de ani a fost tinta criticilor miercuri seara, dupa ce Real a ratat calificarea in finala Champions League.

15 goluri a marcat Bale pentru Real Madrid in acest sezon

Modifică setările cookies