Becali are primul "Da" pentru campania de transferuri! Incep negocierile pentru portarul de Liga: "Sa ne faca oferta!"

Gigi Becali Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 08:00
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 08:09

Tade, Budescu, De Amorim, Alcenat, Teixeira, Tamuz si Veselovsky sunt jucatorii pe care Becali a anuntat ca va incerca sa-i transfere la Steaua in aceasta vara.

Oficialii clubului Universitatea Cluj i-au transmis lui Gigi Becali ca sunt deschisi la negocieri pentru transferul portarului Veselovsky. Clubul este intr-o situatie financiara critica si e dispusa sa-si vanda orice jucator la finalul sezonului.

"Vom ajunge sa avem discutii despre transferul lui Veselovsky, asa cum a spus si Gigi Becali, daca Steaua va lua campionatul si se va investi."

"Pentru noi, in momentul de fata, orice discutii legate de orice jucator sunt binevenite, pentru ca ne dorim, in cazul in care ramanem in prima liga, sa construim un buget si sa le dam sansa celor care si-au facut treaba pentru echipa sa plece la mai bine, pentru ca situatia financiara nu va fi una buna", a declarat managerul clubului, Vlad Munteanu, la DigiSport.

7 nume pe lista lui Becali

Patronul Stelei a facut publica lista de transferuri pentru vara.

"E atacantul Tade de la CFR Cluj si ma mai intereseaza doi jucatori de la Astra: De Amorim si Budescu, jucatori pe care ii aleg eu, daca iau campionatul. Ma mai intereseaza de la Petrolul Alcenat si Teixeira. Astia sunt cinci jucatori care ma intereseaza daca iau campionatul.

Sunt cinci jucatori pe care ii voi lua si mai e posibil sa-l aduc si pe Tamuz, tot de la Petrolul. E si portarul ala de la U Cluj, mi se pare - Veselovsky", a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!