Petr Cech a intrat in Cartea Recordurilor cu doua performante incredibile in Premier League. Ce a reusit goalkeeperul de 34 de ani

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Octombrie 2016, 18:49

	Petr Cech a intrat in Cartea Recordurilor cu doua performante incredibile in Premier League. Ce a reusit goalkeeperul de 34 de ani

Ajuns la 34 de ani, Petr Cech a intrat in Cartea Recordurilor. Portarul ceh este considerat a fi unul dintre cei mai buni in activitate.

Petr Cech, legenda a nationalei Cehiei si chiar a campionatului englez, unde apara din 2004, a intrat in Cartea Recordurilor.

Portarul de 34 de ani, care a aparat la Chelsea si Arsenal in Anglia, a devenit primul goalkeeper care a castigat Manusa de Aur cu doua echipe diferite.

Castigator al acestui trofeu de 3 ori in vremea in care a jucat la Chelsea, Cech a primit acum Manusa de Aur si pentru performanta reusita in sezonul trecut cu Arsenal, cand a avut cele mai multe meciuri fara gol primit.

De asemenea, Cech a mai stabilit un record, fiind portarul din Premier League cu cele mai multe meciuri fara gol primit - 181 la numar.

In total, Petr Cech are 4 Manusi de Aur castigate in Anglia, fiind la egalitate cu Joe Hart. Cel din urma le-a castigat pe toate ca jucator al lui Manchester City.

Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
BRAT
Modifică setările cookies