Performanta FABULOASA a celor de la Liverpool! Fanii viseaza sa rupa blestemul ultimilor 20 de ani: "Sa nu vorbim de titlu!" COINCIDENTA incredibila intr-o zi unica:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 10:05

	Performanta FABULOASA a celor de la Liverpool! Fanii viseaza sa rupa blestemul ultimilor 20 de ani: "Sa nu vorbim de titlu!" COINCIDENTA incredibila intr-o zi unica:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Liverpool are cel mai bun start de sezon de la infiintarea Premier League! Echipa lui Brendan Rodgers a invins in marele derby cu 1-0 in fata celor de la Manchester United si si-a pastrat palmaresul perfect in acest sezon - 3 meciuri, 3 victorii, golaveraj 3-0, toate cele 3 goluri fiind marcate de Daniel Sturridge!

Ziua meciului cu United a fost una extrem de speciala pentru atacantul englez - acesta a implinit 24 de ani chiar in ziua derby-ului si a fortat desi era accidentat! El a ajuns la 5 goluri in 4 meciuri in actualul sezon dupa reusita din minutul 4.

Meciul cu United a fost special pentru fanii lui Liverpool si dintr-un alt motiv - astazi, la o zi dupa meci, se implinesc 100 de ani de la nasterea legendarului Bill Shankly, omul 'care a facut oamenii fericiti' si a dus-o pe FC Liverpool in fruntea Marii Britanii si a Europei, fiind pe banca lui Liverpool timp de 15 ani.

In ciuda entuziasmului fanilor, la care contribuie si faptul ca acestia au reusit 4 transferuri importante in acest weekend, managerul Brendan Rodgers indeamna la calm: "Mai avem 35 de meciuri. Sa nu ne entuziasmam prea tare. Echipa mare are foarte multe lucruri care trebuie imbunatatite si avem mult de munca. Provocarea initiala este sa ajungem in primele 4.

Sunt incantat de implicarea lui (Sturridge) pentru ca era departe de a fi pregatit pentru un asemenea meci. A jucat tot meciul si prelungiri la mijlocul saptamanii si avea dureri la coapsa. Dar si la 70% din potential poate fi la fel de bun, daca nu chiar mai bun decat majoritatea atacantilor din Premier League. A avut ambitita si dorinta de a fi pe teren. Si acolo e mereu o amenintare" a spus Rodgers.

La partida cu Manchester United au fost prezenti si suporteri din FC Liverpool Romania, fan clubul oficial al 'cormoranilor' din tara noastra. O poza cu acestia inainte de meci in fata statui lui Bill Shankly a aparut in programul oficial de meci!

Sursa foto: Getty Images

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT