Pantilimon poate deschide sampania! A asteptat tot anul ANUNTUL lui Mancini: "Merita asta, e portar bun!" Ce a spus antrenorul lui City:

Autor: Sport.ro
Luni 06 Mai 2013, 16:37

	Pantilimon poate deschide sampania! A asteptat tot anul ANUNTUL lui Mancini: "Merita asta, e portar bun!" Ce a spus antrenorul lui City:

►7 MAI tare ca niciodata! 17:00 Steaua '86 joaca IN DIRECT la Sport.ro | 19:00 Steaua - Barcelona, retraieste FINALA '86 la Sport.ro!

Daca mai era vreo indoiala, Roberto Mancini a risipit-o! Costel Pantilimon va fi titular in finala Cupei Angliei! Antrenorul italian a vorbit cu cei de la Sky Sports si a confirmat acest lucru! Intrebat daca Joe Hart spera sa fie in primul 11 la meciul cu Wigan din finala, managerul lui City a spus: "Nu prea cred. Am decis la inceputul acestui sezon. Pantilimon merita sa joace.

Joe a castigat FA Cup cu 2 ani in urma, a castigat Premier League sezonul trecut, e cel mai bun portar din Anglia si cred ca ar trebui sa fie fericit ca rezerva lui poate juca intr-un meci atat de mare. Stiu ca ar vrea sa joace dar am decis la inceputul sezonului ca e important pentru Pantilimon sa joace in doua cupe" a declarat Mancini.

Italianul a vorbit si despre aducerea unui atacant in aceasta vara: "Nu putem sa stim ce jucator poate sa marcheze 25 de goluri sezonul viitor. Daca am stii, ar insemna ca suntem magicieni"

Pantilimon, titular in cea mai veche FINALA din lume! FA Cup: City - Wigan, sambata 19:15 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Raed Arafat, despre epidemia de Covid-19 din țară: „Până în vara anului viitor nu vom sta liniștiți”
BRAT

Modifică setările cookies