Anglia bolton wanderers Championship liga a doua liga a treia Anglia

O echipa de traditie din Anglia va incepe noul sezon de la -12 puncte pentru ca a intrat in insolventa! Dupa 131 de ani de istorie, echipa a ajuns intr-o situatie financiara deplorabila

Fosta castigatoare a Cupei Angliei si participanta in cupele europene, Bolton Wanderers retrogradat in acest sezon in liga a treia engleza. Acolo, Bolton va incepe noua stagiune de la -12 puncte.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Mai 2019, 14:22
Data actualizarii: Marti 14 Mai 2019, 14:34

Bolton Wanderers va incepe sezonul 2019/2020 din liga a treia a Angliei cu o penalizare de 12 puncte, dupa ce a fost plasat sub administrare judiciara, a anuntat English Football League (EFL).

EFL a anuntat ca va incepe discutiile cu administratorii clubului Bolton, infiintat in 1888, pentru a asigura un viitor pe termen lung clubului a carui retrogradare din liga secunda a fost confirmata inca din luna aprilie.

Cu trei Cupe ale Angliei in palmares, Bolton Wanderers s-a clasat pe locul 6 in sezonul 2004/2005 al Premier League si a jucat intr-o cupa europeana, inainte de retrogradarea petrecuta in anul 2012.

Jucatori celebri care au evoluat la Bolton


In 131 de ani de traditie, Bolton a avut numerosi jucatori cunoscuti. In ultimele doua decenii, in tricoul acestei formatii au jucat Gary Speed, regretatul international galez, El Hadji Diour, Jay Jay Okocha, Ivan Campi, Fabrice Muamba, Gary Cahill, Kevin Nolan si Jussi Jaaskelainen.

Modifică setările cookies