STADION STEAUA 2020 | Lucrarile la noul stadion AVANSEAZA. Noi imagini din Ghencea. Galerie FOTO

STADION STEAUA 2020 | Lucrarile la noul stadion AVANSEAZA. Noi imagini din Ghencea. Galerie FOTO

Stadionul Steaua este in grafic cu lucrarile de modernizare pentru EURO 2020. 

Noul stadion Steaua incepe sa prinda contur. Incep sa apara stalpi, scari, dar si machete care reprezinta etapa urmatoare de moderinizare. Termenul de finalizare pentru stadionul Steaua este luna mai 2020, la timp pentru antrenamentele echipelor care vor juca la EURO 2020 in Romania. Bucurestiul este gazda a patra partide la editia eniversara a Campionatului European. Meciurile oficiale vor avea loc pe National Arena, in timp ce echipele se vor antrena pe noile arene Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf. Stadionul Dinamo a iesit din programul pentru EURO.
 

NOUL STADION STEAUA


Noua arena din Ghencea va costa aproape 65 de milioane de euro cu TVA si va construita pe o suprafata de 82.000 mp, in forma de stea la nivelul platformelor de acces.

Suprafata de joc va avea o lungime de 105 m si o latime de 68m, va fi prevazut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigatie si incalzire pentru sezonul de iarna. Pe noul stadion Steaua vor mai fi spatii de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare), restaurant, muzeul al CSA Steaua, spatii VIP, sala de forta si de recuperare, punct medical de prim ajutor, zona de presa ssi sky box in partea superioara a Tribunei 1, sala de conferijnte, vestiare, magazine si spatii tehnice si pentru birouri.

Noul stadion Steaua va avea o capacitate de 31.254 de locuri.
 

VEZI IMAGINI CU NOUL STADION STEAUA IN GALERIA FOTO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies