"Nu vom face nimic nebunesc!" Mourinho are planul pregatit dupa ce rivalul Guardiola a castigat titlul cu 5 etape inainte de final
Luni 16 Aprilie 2018, 09:58

"Nu vom face nimic nebunesc!" Mourinho are planul pregatit dupa ce rivalul Guardiola a castigat titlul cu 5 etape inainte de final

Manchester City a egalat recordul in prima liga engleza si a castigat titlul de campioana cu 5 etape inainte de final.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Rivala din oras, Manchester United, este marea perdanta a acestui sezon de Premier League. Jose Mourinho nu este insa foarte afectat de ratarea din acest an si spune ca United nu va exagera cu sumele pe piata transferurilor in perioada de mercato din vara.

"Nu vom cheltuit mai mult decat ne permitem. Nu vom face nimic nebunesc. Vom incerca sa ne imbunatatim putin, asta e singurul lucru pe care il vom face", a declarat Jose Mourinho, conform SkySports.

Mourinho a cheltuit 350 de milioane de euro pe transferuri de cand a preluat-o pe Manchester United.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”