Nu se poate! Balotelli a COMIS-O iar! Si-a parcat masina in fata barului preferat al fanilor lui UNITED! Vezi ce i-au facut:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Ianuarie 2012, 12:05
Nu se poate! Balotelli a COMIS-O iar! Si-a parcat masina in fata barului preferat al fanilor lui UNITED! Vezi ce i-au facut:

Mario Balotelli reuseste sa uimeasca atat pe teren cat si in afara lui. Din nou :)

Super Mario a fost ieri eroul celor de la City, dupa ce a reusit golul victoriei cu Tottenham in minutul 94 dintr-un penalty obtinut tot de el.

Dupa meci, Balotelli si-a scos iubita la un restaurant din oras, insa si-a parcat masina de 150.000 de euro chiar in fata unui PUB preferat de fanii rivalei de la City, Manchester United.

Barul era plin de suporteri extaziati pentru victoria cu Arsenal iar o parte din acestia au recunoscut masina starului italian de la rivala City. Acestia s-au dus la un magazin din apropiere si au cumparat zeci de oua. Le-au aruncat pe toate in limuzina de lux a lui Balotelli.

"Au aruncat pe acoperisul masinii cu oua. Albusul curgea pe partile laterale, era dezgustator. Nu stiu daca Mario a vazut ce au facut, insa a iesit la un moment dat in graba din restaurant si si-a mutat masina intr-o parcare pazita" a declarat un martor la incident in ziarul The Sun.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Începe recalcularea pensiilor din România. Turcan: Nicio pensie nu va scădea
BRAT

Modifică setările cookies