Newcastle James Maddison Leicester Premier League transferuri Anglia

Nu se oprește din transferuri. Cel mai bogat club din lume, focus intens pe un star din Premier League

Newcastle s-a întârit în această perioadă de mercato, dar oficialii își doresc să mai aducă jucători.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 20:40
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 20:39

Venirile lui Sven Botman de la Lille, Matt Targett de la Aston Villa și Nick Pope de la Burnley sunt insuficiente cu privire la consolidarea formației odată cu startul ediției 2022/23 de Premier League

Newcastle își dorește să mai transfere un jucător de top, de data aceasta de la Leicester, iar cel vizat este nimeni altul decât James Maddison, potrivit Sky Sports.

Sursa citată a menționat legat de "vulpi" că îl cedează pe decar doar pentru 60 milioane de euro. Newcastle a înaintat o ofertă de peste 40 milioane de euro, însă a fost refuzată în cele din urmă de conducerea lui Leicester. 

Maddison, la Leicester

Mijlocașul ofensiv a fost adus în vara anului 2018 de la Norwich, pentru 25 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață nu depășea 10 milioane. Acum, însă, valoarea sa, potrivit site-urilor de specialitate, a atins 50 milioane, iar Leicester vrea să obțină bani grei pe o posibilă mutare a englezului la altă echipă.

James Maddison a bifat 170 de apariții în tricoul "vulpilor", a reușit să se impună prin 45 de goluri și a pasat decisiv în 32 de situații. A fost avertizat de 19 ori și a primit roșul o singură dată, survenit în urma unui al doilea galben.

Cariera lui Maddison

Pe lângă Leicester, fostul internațional englez a mai evoluat la Coventry și Abeerden. La Norwich s-a făcut sesizat de Leicester, în cele 53 meciuri disputate pentru aceștia, a înscris 16 goluri, a oferit 13 assisturi și a văzut cartonașul galben în nouă situații.

O singură dată a jucat la naționala Angliei, în victoria cu 7-0 din calificările pentru Campionatul European din 2019. În rest, a stat pe bancă de cinci ori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies